Kaksplus eroottiset pillu paljaana

kaksplus eroottiset pillu paljaana

Juttelimme niitä näitä Annelin kysellessä kuulumisistani, mutta minulle tuotti vaikeuksia keskittyä hänen kysymyksiinsä katseeni etsiytyessä vähän väliä hänen vartaloonsa. Anneli katsoi minua välillä vähän pitkään ja pelkäsin että hän huomasi, että tiirailin hänen tissejään turhankin huomiota herättävästi. Vaikka yritin pitää ajatukseni tapetoinnissa, kyrpäni alkoi vähitellen jäykistyä.

Niin oli tapahtunut ennenkin tätini läsnäollessa, mutta aina muulloin jalassani oli ollut farkut, joten kiinnijäämisen riski oli pienempi. Nyt jalassani oli pelkät löysät uimashortsit, jotka paljastaisivat seisokkini armotta! Yritin kykkiä lattialla sellaisessa asennossa, ettei jäykistyvä kullini näkyisi jakkaralla touhuavalle Annelille.

Lopulta hän laskeutui alas ja ehdotti että pitäisimme tauon ja pyysi minua hakemaan jääkaapista pullot lonkeroa tai olutta.

Tilanteeni oli vaikea, olin kyykyssä lattialla, muna vaaka-asennossa. Jos nyt nousisin se paljastuisi tädilleni. Tein kömpelön kiertoliikkeen kääntyen häneen selin ja nousin ylös toivoen että hän ei huomaisi mitään.

Menin kiireesti jääkaapille ottamaan pullot, mutta kääntyessäni huomasin Annelin seuranneen minua keittiöön. Hän katseli minua hymyillen ”Onks ne oikeesti sun mielestä niin ihanat?

Hän avasi ne ja ojensi toisen minulle. Hän otti pullosta ensin pitkän siemauksen ja katsoen minua arvioivasti ja samalla ilkikurisesti. Itse hän jäi seisomaan eteeni. Hän riisui sen ja alkoi hyväillä käsillään rintaliivien peittämiä mahtavia tissejään. Riisumatta livejään hän kaivoi molemmat tissinsä esiin liivien kupeista jotka jäivät törröttämään kiihottavasta koholle. Sitten hän vei kätensä selkänsä taakse, avasi hakaset ja päästi liivit putoamaan lattialle.

Eteeni paljastui mahtavimmat tissit mitä olin koskaan nähnyt. Hänen vartalonsa oli muuten ruskettunut mutta ilmeisesti hän ei ollut ottanut aurinkoa yläosattomana koska rusketusraja näkyi selvästi, rintojen vaaleus korosti entisestäänkin niiden melonimaista muhkeutta. Tissit riippuivat hieman alaviistoon ulospäin. Nännit jököttivät kookkaina todella laajojen, tummien ja hieman suippomaisten nännipihojen keskellä.

Anneli tarttui kiinni tisseihinsä kohotti niitä alapuolelta. Hän heilutteli isoja tissejään rivosti edessäni. Sitten tätini kumartui hieman etunojaan niin että rinnat jäivät kiihottavasti riippuen heilahtelemaan. Tätini astui lähemmäksi minua ja kumartui eteenpäin niin, että hänen hikisenä kiiltelevät tissinsä riippuivat aivan kasvojeni edessä.

Et sinä teinitytöiltä tällaisia painavia meloneja löydä. Totta se kuitenkin oli ja kun tätini asetti kätensä sohvan selkänojalle ja kumartui vielä lähemmäksi minua, tartuin kiinni noihin himoitsemiini tisseihin. Tartuin rintoihin kiinni hieman epävarmasti punniten niitä käsissäni. Rinnat tuntuivat alapuolelta kiihottavan hikisiltä kun aloin puristella niitä. Levitin niitä sivuille, vein ne taas yhteen ja kohotin ylös päästäen ne sitten taas putoamaan omalla painollaan alas.

Anneli katsoi touhuamistani itsekin tilanteesta selvästi kiihottuneena ja sanoi hieman paksulla äänellä yllättäen. Tartuin kiinni hänen nänneihinsä ja nostin niistä kiinni pitäen hänen painavia tissejään ylöspäin. Tätini ähkäisi mielihyvästä venyttäessäni nännejä ja kysyi: Tosi söpöä että uskalsit kertoa ja oikeastaan aika kiihottavaa.

Sinun tekisi varmasti mielesi runkata nyt? Jos haluat niin voit ihan vapaasti runkata, tai saanko minä koskea sinuun? Et sinä tuossa tilassa ja kulli pystyssä kuitenkaan voi tapetoida. Haluatko päästää paineet pois? Anneli tarttui innokkaasti kyrpääni uudelleen ja alkoi runkkaamaan sitä tottunein ottein. Nyt runkataankin pojan kalua oikein kunnolla. Annelin äännähdysten perusteella päättelin hänen pitävän kovastakin käsittelystä, joten vetelin tiukkaan puristetuilla huulillani hänen paisuneita nännejään voimakaaasti ulospäin.

Olin kuitenkin ennestään jo niin kiihottunut, että ei kestänyt kauaakaan kun tunsin tuttua kihelmöintiä munassani. Tätini siirtyi nopeasti kontalleen eteeni lattialle jatkaen litisevän kyrpäni runkkaamista yhä kiivaammin. Sitten hän ottikin yllättäen kullini tissiensä väliin ja alkoi vatkata niitä kyrpääni vasten niin että terska vilahti aina hieman näkyviin. Välillä hän levitti tissinsä erilleen ja läiskytti niillä sitten kulliani. Mitään näin ihanan rivoa en ollut koskaan voinut kuvitellakaan kokevani, ja tunsin että lastini oli tulossa saman tien.

Viimein laukaisin spermani nytkähtelevästä kyrvästäni ihastuneena äännähtelevän tätini tissien väliin. Spermaa pursusi runsaasti tissien välisestä tiukasta vaosta ylöspäin ja osa ruiskauksista lennähti hänen kaulalleen tätini hytkyttäessä tissejään edestakaisin kyrvälläni. Kun olin tyhjentänyt koko lastini, Anneli jatkoi vielä hetken tissiensä veivaamista kyrpäni ympärillä, sitten hän levitti spermaisia tissejään ja katsoi ihastellen niiden välissä rivosti jököttävää kulliani.

Myönsin että ne olivat parhaat runkut mitä olin koskaan saanut. Sitten hän kiipesi pöydän päälle kontalleen, painoi etuvartalonsa alas ja pyllisti mahtavaa persettään minuun päin. Käsillään hän vielä levitti pakaroitaan niin, että perse näytti entistäkin kutsuvammalta. Tarkastelin ihastuneena edessäni avautuvaa näkyä. Pyllyvakoon painetut pikkuhousut peittivät juuri ja juuri hänen persereikänsä ja vittunsa, häpykumpu erottui mahtavana pullistumana pakaroitten välistä.

Pikkuhousut olivat painuneet osittain myös pilluvakoon, jonka kohdalla pöksyissä erottui kostea läikkä. Tätini oli selvästikin kiimassa! Kaiken kruunasi pöksyjen reunojen alta esiintyöntyvä karvoitus joka jatkui pitkälle persereikään ja reisille asti. Ähkäisin kiihottuneena, posliiniksi ajellut alapäät eivät olleet koskaan kiinnostaneet minua erityisesti.

Edessäni oli nyt rehevä, aikuisen naisen ihana perse! Painoin kasvoni kiinni hänen pakaroihinsa ja aloin nuolla niitä, siirryin kiihottuneena kohti tuoksuvaa persevakoa, jonne upotin kasvoni.

Nenääni tunkeutui mahtava vitun ja eritteiden kiimainen haju. Kuljetin kieltäni pitkin näkyvissä olevaa paljasta ihoa, joka oli helteestä johtuen hikisen märkä. Tartuin kiinni tiukoista pikkuhousuista ja aloin vetää niitä alaspäin reisille. Tätini äännähti tyytyväisenä, ilmeisesti hän halusi kieleni työskentelemään paljaalle vitulleen.

En pitänyt kuitenkaan kiirettä vaan paljastin ensin näkyville hänen kutsuvan oloisena pullottavan persereikänsä, jonka tuntumaan työnsin nenäni. Lopulta vetäisin pöksyt kokonaan alas ja huomasin että tätini alapää todellakin oli ihanan karvainen.

Levittelin pakaroita ja ihailin rivosti levällään olevaa rehevää persettä vielä hetken ja pyysin sitten tätiäni kääntymään selälleen, että saisin vedettyä pöksyt kokonaan pois. Hän teki niin kuin käskin ja nosti jalkansa ylös. Vedin hänen pöksynsä pois ja painoin ne kasvoilleni haistelleen huumaantuneena niistä lähtevää hajua.

Pöksyt lensivät sitten lattialle ja tartuin Annelin reisistä levittäen niitä nähdäkseni koko alapään kunnolla. Siirsin sormeni hänen pillulleen ja leikittelin sormenpäilläni, kuitenkaan painamatta sormeani hänen sisäänsä. Katsoin häneen ja huomasin, kuinka hänen kasvonsa loistivat kiihkosta. Anneli otti päästäni kiinni ja painoin pääni haaroihinsa.

Otin tiukasti hänen lantiostaan kiinni ja painoin nenäni kiinni hänen vitulleen haistellen sitä kiimaisena. Aloin lipoa hiljalleen hänen vittuaan ja välillä pyörittelin kielelläni klitorista. Vaimeat voihkaisut säestivät toimintaani. Oletko varma, ettet ole tehnyt tätä joskus aikaisemmin? Jatkoin työskentelyäni kiimasta innostuneena.

Jo kuusikymppinen mies, mutta käytti Viagraa. Se kävi ajan mittaan todella rasittavaksi, kun sitä jatkui vuosikausia. Mietin, että olisi ihanaa, jos saisi olla edes kuukauden rauhassa. Mutta kaikki on kiinni henkilöstä, oikean henkilön kanssa. Olen ollut jo aika kauan ilman, ehkä liiankin kauan… Sen sanoessaan hän vei kätensä reisieni väliin ja se osui hämärässä törröttävään munaani mukamas vahingossa. Vein käteni vuorostani hänen jalkoväliinsä ja löysin sieltä karvaisen, jo kiihotuslimasta valtavan liukkaan pillun, jota aloin hyväillä.

Jonkin ajan kuluttua hän kuiskasi: Nyt kun nainen oli saatu kuumaksi, oli vielä hoidettava yksi asia. Kuten mainitsin, olin varannut tälle saunareissulle paketin varmuusgummeja ja nyt niitä tarvittiin. Esimerkiksi Sultan Conture ei käy, se puristaa ja sitä on vaikea saada vedetyksi päälle, lisäksi se on liian lyhyt. Gondoomit on siksi tilattava Internetistä. Gummi Tam Tam on osoittautunut hyväksi tuotemerkiksi, sitä on eri kokoja mittojen mukaan.

Annoin kumimunani liukua Annen kiimaisena odottavaan pilluun. Se oli valtavan liukas ja limainen, tuntui todella hyvältä. Tuo nainen oli ollut puutteessa, nyt hän todellakin sai ja antoi sen myös kuulua. Sohva natisi äänekkäästi, pelkäsin sen hajoavan. Olin lukenut jostain, että 40…vuotiaana nainen on seksuaalisimmillaan. Hänellä on jo kokemusta, hän tietää mitä seksiltä haluaa, tämä nainen ainakin näytti tietävän mitä haluaa: Aloitin ensin hitaasti, sitten pumppauksen tahtia vähitellen kiihdyttäen.

Naisen lantion liikehdintä sopeutui tahtiini, liikuimme yhteisessä rytmissä yhdynnässä. Tasainen poljento loi naiselle luottamusta nautintojen jatkumiseen. Minun iässäni 50 vuotta eivät ennenaikaiset siemensyöksyt ole enää ongelma, pikemminkin päinvastoin.

Yhdyntä saattaa kestää kauankin, riippuen tietenkin siitä, koska on edellisen kerran nainut. Ja jokainen sekunti on nautintoa, sekä naiselle että minulle. Voi että nytkin teki hyvää… Saavan naisen kiihkeä hengitys muuttui huohotukseksi ja voihkeeksi, kun hän laukesi räjähtävään organismiin. Nussin häntä oikein olan takaa. Pillu supisteli phallokseni ympärillä, pelkäsin jääväni nalkkiin. Panopaine oli minullakin valtava, mahtava siemensyöksy oli väistämätön, se täytti gondoomin spermasäiliön ryöppyävällä nesteellä.

Sitten me molemmat lopulta rentouduimme raukeina ja saaneina. Makasimme sohvalla kauan lähekkäin. Se tuntui valtavan hyvältä. Tämä oli rantasauna, lähdimme uimaan. Huuhdoimme hiet pois, naku-uinnin jälkeen menimme takaisin löylyyn nauttimaan lämmöstä.

Se ei jäänyt ainoaksi nautinnoksi. Suudelmia, hyväilyjä… kuka jättäisi yhteen kertaan, kun makeista makein yhdyntä taas odottaa? Terassin sohva natisi taas. Tällä kertaa pökin Annea takaapäin. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Taina ja Merja olivat tulleet saunalle. He olivat ihmetelleet, miten Anne ja minä saamme aikaamme kulumaan saunalla tuntikausia. Ja halusivat itsekin saunoa. Anne sai sanotuksi huohotustensa lomassa: Sitten hän lisäsi minulle: Tuntuu niin makealta… Toiset menivät saunaan, me jatkoimme yhdyntää.

Tuon urheilevan naisen läpikotaisin treenattu perse nousi ja laski työntöjeni tahdissa. Nainen todellakin jumppasi naidessaan! Mielettömän hyvät, kiinteät perät! Valtavan kiihottuneena en kyennyt ajattelemaan selvästi, nautin vain jokaisesta työnnöstä, jonka valtavaksi paisunut munani teki tuohon kuumaan loveen. Tuon naisen märät ja liukkaat reidet ja pylly pyörivät, yhdyntä tuntui suunnattoman lihalliselta.

Noin varttitunnin kuluttua Taina ja Merja tulivat löylyhuoneesta. He olivat riisuneet bikininsä ja olivat alasti hekin, huudahtivat hämmästyneinä: Monesko varvi teillä on menossa? En ollut tottunut siihen, että sivulliset katselevat kun nain. Toisaalta tilanne tuntui myös kiihottavalta, halusin näyttää parastani, tilanne alkoi tuntua todelliselta urheilusuoritukselta yleisön edessä yleisön koostuessa alastomista naisista. Taina ja Merja istuutuivat penkille katselemaan. Heidän illan kuluessa nauttimansa viinakset vaikuttivat siihen suuntaan, että he alkoivat varsin estottomaan sävyyn kommentoida varsinkin minua ja suorituksiani: Katso mikä vartalo sillä on!

Keski-ikäinen mies, ei uskoisi! Mahtavan hyvä perse nousee ja laskee… Merja kumartui lähemmäs nähdäkseen oleellisimman, rytmikkäästi pumppaavan munani tarkemmin. Muna näyttää tosi paksulta ja pitkältä. He huomasivat Annen hengityksen kiihtyvän ja muuttuvan huohotukseksi ja voihkeeksi. Toisten katselu ei ainakaan vaimentanut hänen ääntelyään, pikemminkin hän tuntui haluavan näyttää kaikille, kuinka paljon osaa nauttia seksistä. Organismia kesti ja kesti, joidenkin mielestä yhdyntäyön toinen hekumahuippu tuntuu naisesta jopa nautinnollisemmalta kuin ensimmäinen.

Lopulta hän rojahti raukeana sohvalle. Vedin phalloksen ulos kuumasta lovesta suorittamatta sillä kertaa siemensyöksyä, ajattelin antaa Annen huilata.

Taina ja Merja taputtivat käsiään hyväksynnän merkiksi kehuen kumpaakin hyvästä suorituksesta. Toivuttuaan hetken Anne lähti heidän kanssaan saunaan, minä jäin terassin sohvalle makaamaan. Minulla seisoi edelleen, varmuuskumi oli edelleen munassani.

Mennessään Taina ja Merja katsastivat kikkelini hyvin tarkasti ja kuiskivat toisilleen jotain, josta en saanut selvää. Jonkin ajan kuluttua Anne tuli saunasta sanoen minulle hiukan ujostelevaan sävyyn: Kummallakaan heistä ei eron jälkeen ole mennyt miesasioissa kovin hyvin. Minä haluaisin, että heilläkin menisi paremmin, että hekin saisivat nauttia… - Niin…? Saaminen tekisi hyvää, piristäisi mieltä.

Voisivatko hekin saada sinua? Kysymys hämmensi minua suorasukaisuudellaan. Toisaalta se tuntui sangen kiihottavalta. Naiset olivat noin nelikymppisiä, hyvännäköisiä ja hyvävartaloisia, tosin eivät aivan Annen luokkaa, mutta harva nainen olisi. Anne näki, että minulla seisoi edelleen, hän taisi päätellä ehdotuksen kiinnostavan minua. Halusivat kysyä ensin minulta. Oli todella imartelevaa olla tuolla tavoin naisten suosiossa. Minun oli kuitenkin kysyttävä Annelta: Eikä minulla ole yksinoikeutta sinuun.

Ensimmäisenä heistä tuli sohvalle Merja. Taina ja Anne jäivät katselemaan. Merja oli jo valmiiksi kiihottunut katseltuaan Annen ja minun yhtymistä ja tietoisena siitä, että nyt hänkin saa. Hänellä oli paljaaksi ajeltu pillu, kun taas Annella oli tuuhea musta karvakolmio.

Karvainen pillu on minusta pornahtava ja siksi kiihottava, mutta ei paljaassakaan vikaa ole. Minulla seisoi hyvin, koska en ollut purkautunut edellisessä yhdynnässä Annen kanssa. Alkoi mahtava panopoljento, Merja todella nautti seksistä, hän kiemurteli ja voihki.

Details