Eurooppa viro komea mies

eurooppa viro komea mies

Ihmetyttää, miksi Anu Saagim väittää virolaisnaisilla olevan "slaavilaista charmia". Luullakseni virolaiset eivät tosiaankaan halua samaistua slaaveihin vaan haluavat jättää Itä-Eurooppaan kuulumisen menneisyyteen. Ja on niitä "hiljaisia hiiriä" Anu Saagimin termi Virossakin. Ilman Ratiaa tuo jätekasa olisi ollut jo kauan sitten työntämässä nurmea. Ihmetyttää joidenkin itäeurooppalaisten pohjaton julmuus.

Juuri kellään ei isojen pomojen kakaroita ja äpäröitä lukuunottamatta ollut juuri yhtään mitään. Nyt kun nämä Putinit ja Saagimit saavat maistaa "makeata elämää", niin purkautuu se pelon sekaisena katkerana vihana kanssaihmisiin.

Olen kaotanud oma sära Soomes elamisega, sest riietun "maassa maan tavalla", soomlannade kombel mitte midagi ütlevatesse rõivastesse. Kontsadest pole aga loobunud. Millaisia ne virolaiset miehet sitten on? Taitaa iso osa Viron sauhuttelijoista olla venäläisiä. Veli venäläisellehän tupakka on aina maistunut. Neuvostoajan perintönä toisaalta varmasti monet virolaisetkin polttavat.

Mun mielestä Anu Saagim on herättänyt suomalais naiset, kyllä te ymmärrätte pointti? Olen virolainen nainen ja totean joka päivä oman suomalaisen komean miehen suusta Hän on ylpeä , että olen oman alan paras. Olen piisavalt ennast koolitanud ja hetkel hea töökoht Juhataja kiidab taevani, et eestlased tööl. Olen ylpeä , että oon virolainen! Kirjutan just nimelt kahes keeles, et ka Teie kallid soomlased , kui tulete eesti foorumisse , õpiks meie keelt - pisutki.

Käite ju eestis kõva häälega omas keeles karjumas Ei te pääse meistä! Olenhan teidän virolaisten asiakkaana käynyt. Hyvät kyydit olen saanut Suomalainen, ruotsalainen ja virolainen nainen - näin he pukeutuvat! Miten pukeutuvat suomalaise, ruotsalaiset ja virolaiset naise? Nooh narsisti nyt luulee omaa tyhmyyttään "yleiseksi mielipiteeksi". Peräkylän pojille ja muille rumille läskeille virolainen jäte sopii vaimoksi varsin hyvin.

Eikö ne rahat riitä ees siihen Tallinna reissuu. Eikös maataloustuki oli kolmekymmentätuhatta euroa tilaa kohden. Ylväyttä näissä tupakkaa ja viinaa vetävissä sosialismin kasvateissa? Nooh suomalaiselle maalaistollolle kelpaa vaikka se oma sika siihen pahimpaan tarpeeseen. Risto-Matti Ratiasta näkee hyvin minkälainen ukko valitsee virolaisen ämmän. Litmasenkin eukko oli muistaakseni pannut kolmea muuta tunnettua virolaista ennen Jaria.

Eihän toi Risto-Mattikaan saanu sitä naisenkuvatusta pidettyä vaikka rahaakin oli. Kuka toisaalta sen näköistä kotkaa olisi kestänytkään. Raha niillä vain mielessä , naimisiin pitäisi päästä ilman avioehtoa. Ja kun huomaa että avioehtoa ilman ei mennä , niin tehdään aborttia sun muuta aivan sekavaa.

Ja yleensä sitäkään ei edes nämä surkimukset saa. Virolaisten heikkous on suuruudenhulluudesta johtuva tyhmyys.

Komsomolissa on uskoteltu, että kansan on jotain A-luokkaa, vaikka on lähinnä parasiitin tasolla. Itäeurooppalaisilta puuttuu eteläeurooppalaisten tavoin kyky ajatella pitkällä aikavälillä. Ite kyllä ottaisin vaimoksi mielummin virottaren kun suomalaisen naisen.. Duunissa kun noita Viron tyttöjä jututtaa päivisin niin kyllä ne ihan eri luokkaa on tämä nyt on vain tullut todettua.

Tästä varmasti joku läski suomineito vetää hernepalkonenään mut siitäs vedät kato viddu peiliin. Onko ne sikoja paimentamassa siellä Alavuksessa. Äläkä yritäkkään väittää olevasi joku suurituloinen. Ja paljonkohan tämänkin avauksen tehnyt peräkylän poika on rehellisiltä suomalaisilta niitä lapsilisiä ämmänsä kanssa varastanut.

Viroon menee vuodessa pelkästään lapsilisiä 10 miljoonaa euroa. Taas näitä juttuja Sairaan ahneita rahan perään. Tekevät ihan mitä vaan päästäkseen lompakolle, mutta maininta avioehdosta saa ajatukset sekaisin. Raha on niille ainut mikä merkitsee. Eikö se vähän yleensäkin idässä ole. Noei pitäis mennä kehumaan virolaisia naisia,Kintut ja perse kun joulupotkat ja niin kieroja ettei osuisi edes kirnussa päähän.

Virolaisilta kavereilta kuullut, että vitut löysät ja yleensä tippuri, HIV tai joku yllätys mukana. Suomalaiset kuulemma tiukkoja ja puhtaita. Karvoja ei ajeltu neuvostotunkiossa sen enempää kuin nykyään. Kustaan seisaaltaan kun ei osata sisävessaa käyttää neuvostokasvatuksen takia. Meinaan että on se varmaan eestinämmällekin järkytys huomata ettei se Tarton tai Pärnun slummi ole Suomen maaseutua tai Helsingin Kalliota kummempi.

Hafvalla menestynerllä suomalaisella on virolainen puoliso. Ratian paskakin kuitatutti massiiviset velkansa veronmaksajilla. Ei muuten taida olla yhtään kauneuskilpailua jonka virolainen olisi voittanut Viron ulkopuolella, kommunistista Kremlin salaliittoa varmaan tämäkin. Virolainen "kauneus" ei oikein säväytä missään Viron ukopuolella.

Suomalaiset naiset ovat sen sijaan niittäneet mainetta kauneudellaan ympäri maailmaa. Se että suomalaiset käyvät Virossa silloin tällöin naisissa, ei tarkoita sitä että siellä olisi kauniita naisia -syy on aivan toinen. Eestiläinen viisikymppinen nainen on viehättävämpi ja naisellisempi kuin suurin osa suomalaisista kolmekymppisistä, mummoutua alkavista siilitukista.

En tavannut ainakaan neuvostoaikana yhtä ainutta siistiä hyvä vaginaista virotarta vaan haisevia epäsiistiä ja kuivan karheita! Ei se yhtäkkiä muutu poijat! Se kansanluonne ja perinne purevat vielä vuosia!

Posliini on jenkkien tånne tuoma asia. Suomessakin oli näitä hippejä, mutta lopulta Suomi oli Vietnamin aikoihin Euroopan amerikkalaisin maa. Kuppatartuntojen määrä on ollut lisääntymään päin.

Sitä se tuppaa tekemään mitä enemmän ryssä ja pikkuryssiä eli virolaisia virtaa tänne entisen itäblokin köyhyyden ja korruption takia. Afrikkalaisen miespopulan lisääntyminen Suomessa on myös merkittävä tekijä sukupuolitautien lisääntymisessä maassa, mutta sehän ei ole poliittisesti korrektia sanoa. Afrikkalaisia on tullut tänne varsin vähän virolaisiin ja venäläisiin ämmiin verrattuna. Sukupuolitautien määrä on nousdut tasaisesti Neuvostoliiton romahtamisesta tähän päivään, mitään äkillistä piikkiä ei ole tapahtunut tilastoissa.

Thaimaan matkat ovat toki osa syy. Enemmistö suomalaisista käy kuitenkin Thaimaan sijaan matkoilla lähinnä Virossa, Venäjällä ja Ruotsissa. Kyllä se vaan valitettavasti on niin että prosentuaalisesti virolaiset naiset ovat kauneudeltaan ja luonteeltaan huomattavasti miellyttävämpiä kuin suomalaiset. Toki suomestakin löytyy hyviä naisia. Katsokaa vaikka seuranhakupalstojen kuvia eesti VS suomi niin ero on kyllä melkoinen.

Eestiläinen nainen nauttii naisena olosta eikä hänen tarvitse todistella ystävilleen pärjäävänsä itsekseen mikä monen 45 vuotta täyttäneen suominaisen kohtalo lopuksi onkin, halusi tai ei. Itselläni on 15 vuotta vanhempi eestiläinen viehättävä, empaattinen ja kaunis nainen. Kaiken lisäksi hän tienaa enemmän kuin minä. No, olen varmaan samanlainen luuseri kuin Litmanen tai Palander jotka eivät suominaista saaneet.

Seuranhakupalstoilta ja ilotaloista sinä äidin muona asuva peräkamarin poika niitä naisia varmaan saatkin. Virolaisilla ämmillä heti ensimmäinen homma paratiisi Suomeen päästyään on korjaututtaa mädät hampaansa jonkun suomalaisen luuserin eli lopulta rehellisten veronmaksajien laskuun.

Eikös Palanderilla ja Litmasella ole yritykset tappiolla ja ihan saatanasti velkaa, sinulla ne velat maksetaan ilmeisesti maataloustukien avulla. Minulla ei ole mitään naisia vastaan, jos he ovat ja käyttääntyvät ihmisiksi. Kansalaisuus suomi, ruotsi, eesti on ihan yes Toisaalta, ei sielullisuus ole ulkonäössä eikä vaatetuksessa! Minä olen hiklasuur nikkuja!!! Itse ollut virolaisen kanssa naimisissa kohta vuotta, kaksi lasta myös olemme saaneet.

Olen menestyvä komea mies, tarjolla ollut myös suomallaisia ja asunutkin yhden kanssa useamman vuoden. En edes ajattelisi ottavani suomalaista vaimoa, kyllä on ollut sellaista herkkua Viron tytön kanssa. Nainen on itsestään huoltapitävä, koulutettu, seksi on mahtavaa vielä vuosien päästä. Koti on kunnossa, mies on mies perheessä.

Mitä onnellinen mies voi muutakaan enää toivoa? Menestyvä ja komea mies varmaan kirjoittelee kaiket päivät suoli24n eesti-palstalla. Itse käyn virossa paneskelemassa virolaisia melkein joka viikkoon. Onko 'viikkoon' joku mitättömien sairaseläkeläisten harhoissa löytämä reikä. Virolaiset entiset neuvostoämmät saavat muutaman psykoottisen surkimuksen kirjoittamasta ketjusta päätellen arvoistansa seuraa. Virolaisilla ämmillä on isot lantiot ja väljä pillu. Näkeehän tuon virolaisten mallitoimistojen sivuilta.

Minä olen nähnyt lukuisia kapealantioisia suomalaisia. Vastaa alkuperäiseen viestiin Virolaiset naiset! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Onko normaalia, jos ei laukea seksin aikana? Suomessa on jopa puoli miljoonaa. Suomessa on valtava määrä merkitsemättömiä kissoja, joiden omistajia ei tunneta.

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Mistä löytyy Suomen näyttävin juhannuskokko? Katso suora lähetys klo Formula ykkösissä hurja tilanne — kuskin autosta lähti pyörä irti kesken ajon. Onko tässä Saku Koivun manttelinperijä?

Frendit-kaunotar Courteney Cox harvinaisessa yhteiskuvassa teini-ikäisen tyttärensä kanssa: Maskotti ampui hot dog -kanuunalla katsojaa silmään baseball-ottelussa: Kuusi metriä korkeat terästelineet romahtivat alas Helsingissä — tuuli aiheuttanut vahinkoja pitkin päivää.

Selvitimme, kuinka usein sinkuilla on seksiä ja kuinka usein sitä haluttaisiin Ihmisiä käy ennen kaikkea kesäisin, ja saarelle on suunnitteilla leirintäalue. Siirry linkistä RSS-syötesivulle ja paina Tilaa-nappia saadaksesi tuoreimmat otsikot nopeasti ja vaivattomasti. Voit jakaa jutun WhatsAppissa. Tämä toiminto vaatii, että mobiililaitteeseen on asennettu WhatsApp-sovellus. Jatkossa tarvitset uuden henkilökohtaisen Otavamedia-tilin, jotta pääset kirjautumaan palveluun.

Vanhat asiakastunnukset ja salasanat ovat lakanneet toimimasta. Pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa vaivaa. Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Eikö sinulla ole tunnusta? Luo uusi henkilökohtainen Otavamedia-tili osoitteessa otavamedia. Otavamedia-tilin kautta voit käyttää Otavamedian palveluja yhdellä käyttäjätunnuksella. Uusi rekisteröityminen vastaa EU: Lisätietoa Otavamedian tietosuojasta löydät täältä.

Jos sinulla on ongelmia Otavamedia-tilin aktivoinnissa, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa otavamedia. Asiakaspalvelu auttaa myös laskutus- tai osoitteenmuutosasioissa ja tilapäisissä jakelunkeskeytyksissä.

Asiakaspalvelu Puhelin 09 Avoinna ma—pe 8—17 digi otavamedia. Koreat sipuliletit ovat Peipsijärven vanhauskoisten tavaramerkki. Toisella rannalla on Venäjä. Kesäisin väkimäärä moninkertaistuu, kun lapset ja lastenlapset tulevat lomailemaan.

Varastaminen on heille kauhistus. Ne kertovat paljon vanhauskoisten menneisyydestä. Vanhauskoisten museossa Kolkjassa aktiivi seurakuntalainen Lilli Tarakanov sanoo sen näin: Kuhaa Peipsijärvestä Peipsijärven vanhauskoisten alueen valttina ovat kurkku, sipuli, mansikka ja kalat. Leipä on haettava muualta. Venäjälle kaksi kilometriä Piirissaare on Viron pienin kunta, Mehikoorma taas pieni kauppala Peipsijärven rannalla.

Turismin vilkastuminen ei rajavartijoita haittaa. Moottoripyörä vuokraamosta ja keula kohti serpenttiiniteitä 3. Suuntaa matkasi Etelä-Ranskan viinireiteille 2. Eurooppa Suuntaa lomallasi Tramuntanaan, Mallorcan vuoristoon, jossa seurana ovat linnut ja loputtomat hiljaiset vaelluspolut Peruuta vastaus Pääset kommentoimaan juttua kun olet kirjautunut.

Näitä luetaan juuri nyt Ajankohtaista Aikamoinen juhannus! Omat tiedot Pääset tarkastelemaan omia tietojasi kirjautuneena palveluun. Lukulista Kirjautuneena käyttäjänä voit lisätä juttuja lukulistalle myöhempää tarkastelua varten.

Sivustohaku Voit hakea sivustolta juttuja käyttäen erilaisia hakusanoja. Avaa valikko Klikkaa valikko auki nähdäksesi lisätoimintoja. Sähköposti Voit jakaa juttuja sähköpostilla Voit lähettää jutun kirjoittajalle sähköpostia. Muuta tekstin kokoa Voit muuttaa tekstin kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi.

Palaute tai juttuvinkki Voit antaa toimitukselle palautetta tai lähettää juttuvinkin alla olevalla lomakkeella. Tarvittaessa voit tarkentaa asiaasi lähettämällä meille kuvankaappauksen.

Rekisteröidy Parannamme palvelumme tietoturvaa. Luo Otavamedia-tili Kirjaudu Jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun:

Junan sisällä ikkunan alla huomio kiinnittyy paikalliseen erikoisuuteen, sos-puhelimeen. Vanhauskovaiset käyttävät perinteiseen tapaan kahta sormea. Koin työmaan ohi kulkemisen jopa pelottavaksi, koska joku aina huuteli ja viis ukkoa seisoi rivissä pällistelemässä kun kulki ohi. Väestö on ikääntynyttä, mutta sekin on harhaa: Johtokunnalla alkoi kasvot punottaa kiukusta, ja minullakin alkoi olla hieman tukala olo, vaikka en silti halunnut että minua pannaan remmin päähän. Ensimmäisen kontaktin veteen sain Peipsi-järven rannalla, Ninassa. Etsi Toggle navigation Valikko.

2 thoughts on “Eurooppa viro komea mies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *