Miten saada isompi muna sheivattu pimppi

miten saada isompi muna sheivattu pimppi

Itse siitä rohkaistuneena varresta kiinni ja puristin niin, että suonet näkyi. Rauhallisin vedoin teinin katsellessa. Minä laukesin ensin ja lasti roiskui väliimme. Tyttö kohta perään huulta purren. Kerran jouduin naapurin tyttären kanssa mökillä kaksin saunaan. Eli oltu käyty moneen vuoteen enää yhdessä. Siinä teiniä katsellessa alkoi väkisin nousta. Yritin ajatella muuta mutta tyttö koko ajan jututti, pakko oli katsoa silmiin. Koitin alluksi peitellä, mutta hän huomasi ja hymyili, joten päästin seisokin valloillee tokaisten: Esitteli pestessään itseään ihan avoimesti.

Ja koko ajan seisoi. Pyyhe ympärillä uimaan ja takaisin saunaan jo laskeneen kalun kanssa. Vaimo sai yöllä kyytiä. Ihmettelikin vähän ja vihjasi, että oliko saunareissulla tekemistä asian kanssa. Totesin, että olipa hyvinkin ja painoin menemään oikein kunnolla.

Ei pannut vaimo pahakseen. Joo siis oon 14 ja katoin sitä Sykettä ku siin on Iina ja sit alko stondiimaa ihan himona ja menin saunaan siskon kaa. Sisko on 16 ja sit yritin peitellä sitä seisokkii mut se vaa huomas ja hymyili ja hiero tissejää. Sit se sano et saan panna sitä niin painoin sitä takaapäin nii ettei kesääkää.

Joo odotan seuraavaa saunakertaa sen kaa ku se on noin kiva ei joo kyl. Minulla on monta kokemusta saunaseisokista, mutta tässä yksi viime kesältä. Olen 45 vuotias, kaveri 44 ja vaimo 44 vuotias. Oltiin viettämässä viikonloppua kaverini mökillä, kuuma kesäpäivä joten kaikki aika niukasti pukeutuneena. Vaimon rinnat oli aika hyvin nähtävissä isosta kaula-aukosta myös pakarat välillä vilahti.

Pienessä kaljahuurussa jossain välissä kaveri tokaisi katsellessaan vaimoani että kyllähän tuotakin on mukava katsella. No ilta tuli ja mentiin kaverin kanssa saunaan ja vaimo perässä, istui meidän väliin ja ei kauaakaan kun kaverin kulli rupes nytkyyn ja nousi täyteen seisokkiin, samalla myös minulla alkoi seisoa. No vaimollakin alkoi tehdä mieli kun levitti vähän reisiä ja nännit rupes nöpöttämään.

Vaimon mentyä suohkuun menin perässä saippuoimaan vaimoa ja samalla kuiskasi minulle että panettaa ohan hirveesti. Minä rupesin hyväilemään hänen rintojaan sekä pimppiä ja vaimo niin kovassa kiimassa että oli jo tulossakun samalla kaveri tuli saunasta. Vaimo inisi ja sanoi että nussikaa mua. Raju ehdotus mutta kaikki oltiin dillä hetkellä siinä tilassa että ei emmitty vaan mentiin makkariin.

Vaimo selälleen ja minä rupesin nuolemaan pillua kun kaveri taas nussi kiimaista vaimoani suuhun. Hetken kuluttua vaihdettiin paikkokkoja. Kiimasena kun oltiin kaikki ei kavetikaan laittanut edes kortsua kun tunki kyrpänsä vaimooni. Tuo oli niin kiihottavaa että minä laukesin minuutissa vaimon suuhun. Kaveri tuli kans pian ruiskien spermat vatsalle.

Vaimon kanssa vielä suudeltiin vaikka olin juuri lastit päästäny hänen suuhun. Ei ole tahatonta seisokkia sen jälkeen ollut kun ekan tyttöystävän kanssa ekaa kertaa saunottiim kahdestaan.

Aina ei saunaseurana ole ollut ainoastaan se oma kulta. Aviomies 43 , En häpeä , Mulla on mukava kokemus kun olen ollut kuntosalin suihkussa ja jo varttuneempi siivooja rouva hoiti tehtäväänsä kun olin pesula ja mulla alkoi kauhea seisokki , pyyhe kaukana ja yritin olla selin.

Mutta huomasihan hän tilanteen varmaan nauroi makeasti. Tosin tilanne toistunut sen jälkeen pari kertaa ja en enää koe sitä kuin mukavana seikkailuna. Kai hänkin tykkää katsoa. Nykyään jos vain tilaisuus en pelkää näyttää seisoi. Minä nussin naapurin poikaa joka on 17vuotias ja minä jo Poika oli leikkaamassa minun nurmikkoa ja kun homma oli valmis pyysin sisälle kahville. Minulla päällä vain rintsikat ja pikkari ja pojan katse vaelteli minussa, huomasin kun sortseissa alko etumus pullottamaan.

Poika teki jo lähtöä kun pyysi että viitsisikö se hieroa minun selkää ja reisiä kun ovat vähän kipeet, lupasi vaikka oli vaivautuneen oloinen. Mentiin makuriin ja riisuin pojan hämmästykseksi vaatteet pois, sanoin että näin on mukavampi. Annoin öljyä ja poika istui peppuni päälle alkaen hieromaan minua. Hetkenkuluttua käännyin ja sanoin että haluan antaa sille palkaksi pillua. Otin siltä housut pois nuolin vähän kullia ja menin pojan päälle ratsastamaan, poika ruiski spermat sisääni ja tyydytti minut sen jälkeen käsin.

Minulla ainakin rupee seisomaan melkein aina jos saunassa on joku muu nainen kun vaimo, aivan sama onko sukua vai ei seksi vaan mielessä ja kulli jöpöttää pystyssä. Aluksi aina nolotti mutta nykyään ei enkä yritä asiaa peitellä. Olen tuon seisokin takia myös saanut vierasta naista ja nussinut jopa serkkuani saunassa ja hän teki aloitteen. Minulla myös kokemusta miehen seisokista saunassa ja käytin kyllä sen hyväksi.

Olin tuolloin 47 vuotias ja tämä mies 18 vuotias poikani kaveri. Tilanne alkoi niin että tämä mies tuli meille kaljottelemaan poikani kanssa ja olin itse pukeutunut mekkoon joka paljasti muotoni varsin hyvin. Rintani ovat kokoa E ja peppuni on aika pyöreä. Pitkin iltaa tämä kaveri silmäili minua ja se tuntui varsin mukavalta. Jossain vaiheessa kun poikani meni ulos tupakalle niin menin vessaa ja jätin oven auki jotta tämä kaveri näkee sinne, olin varsin kiihottunut.

Myöhemmin poikani tyttöystävä tuli häntä hakemaan ja hän lähti tämän matkaan ja kaveri teki lähtöä muualle, sanoin että käy nyt saunassa kun sen lämmititte.

Nuorimies menikin saunaan ja minä rohkenin mennä perässä, riisuiduin ja avasin saunan oven, kysyin että sopiiko että tulen myös saunaan. Mies vähän hämillään mutta sanoi että kyllä se käy. Kun mentiin vilvoittelemaan minä alasti miehellä pyyhe ympärillä, olin tässä vaiheessa jo aivan valmis ja kiihotti katsella kun miehellä rupesi pyyhe kohoamaan. Mentiin takaisin saunaan ja tilanne rauhoittu hetkeksi mutta pesulle mentäessä en voinut enää pitää näppejäni irti mihestä vaan pyysi saada pestä tämän selän ja käteni oli kohta kalussa kiinni.

Mies kääntyi suuteli ja puristeli rintojani, ohjasin hänen käden alapäähäni ja hän työnsi sormen välittömästi sisääni. Hetken hyväiltyämme toisiamme mies kysyi voisinko nuolla hänen kalua kun ei ole ikinä saanut suihinottoa, tein sen mielelläni ja ei mennyt kauaa kun nuorukainen laukesi suuhuni. Peseydyimme ja menimme olkkariin, sanoin miehelle että minä haluan että nussit minua ja nuolin miehen kalun pystyyn, menin syliin asettaen kalun sisääni samalla itse hieroun klitoristani, mies laukesi taas äkkiä mutta myös minä ehdin saada orgasmin.

Tavattiin sitten pari kertaa vielä näissä merkeissä myöhemmin. Kai tuo on yleistä että miehillä rupeaa seisomaan saunassa. Minulla useampia kokemuksia tästä, miehelläni alkaa usein seisomaan kun olemme saunassa ja olen ollut mieheni kaverin kanssa myös joskus saunassa niin kyllä hänelläkin oli kulli pystyssä saunoessamme, yritti kyllä peitellä sitä että en huomaisi.

Mieheni ei sitä ikinä peittele ja kerran oltiin saunassa minä, mieheni ja ystävättäreni niin miehellä alkoi taas seisomaan, minusta ensin nolo tilanne miehestäni kai ei kun ei yrittänyt asiaa piilotella. Kun me naiset mentiin suihkun puolelle huomasin kun mieheni runkkasi saunassa ja tämän yritti tehdä salaa mutta mietin että kun minä näin tämän niin varmasti ystävänikin sen huomasi.

Taina 72 , Minä olin näin aikuisena serkkunipojan kanssa saunassa, oli kiihottavaa nähdä miten itseäni nuoremmalla miehellä alkoi seisoa kun katseli minua saunassa. Autoin kyllä asiassa niin että pukuhuoneessakin pyllistin niin että tämä näki miltä näytän takaapäin. Minä olen hoikka pienirintainen mutta nännini ovat kookkaat ja erottuu yleensä paidankin läpi, myös häpykumpu on normaalia suurempi.

Saunassa miehen oli vaikea olla kun yritti peittää tilaansa. Tiedän tämän kokemuksesta, koska meillä tälläiset päivät ovat jääneet aina naimatta. Hyvä asento itsellesi on olla miehen päällä ja säätää itse, kuinka syvällä ja miten haluat kalun ottaa. Tuo kanssa pitää vain oppia elämään, joten kyllä se siitä iloksi muuttuu. Kohdunkaulaasi on saattanut tulla joku nirhauma, mutta yleensä se paranee muutamassa päivässä itsekseen. Jos ei niin gynelle. Sen kanssa saa hämmentää huoleti.

Nainenkin,useimmiten saa kyllikseen eikä mene paikat hajalle. Isomunasille pitää laittaa stopparimansetti munan juureen etteivät pääse ruhjomaan naisen sisuskaluja piloille. Kuinkas iso muna sulla Xy1 on kun noin tiedat kokemuksesta? Haluan isomunaisen miehen, en ole koskaan kokenut! Itse suosin synnyttäneitä naisia. Jos kohtu ei ole laskeutunut niin saa tikata koko 22 sentin mitalla. Melkein liian iso vaimolleni. Synnytys nyt ei vaikuta pillun kokoon mitenkään. Pillu palautuu alkuperäsiin mittoihin puolessa vuodessa, jos nainen vähänkään treenaa tai sitten joka tapauksessa.

Meillä on 4 lasta, joten tuostakin on kokemusta. Milloin on liian isoa ja milloin liian pientä. Ei ole helppoa teidän naistenkaa elämä. Saanko ehdottaa sinkkunaisille,tatuoittakaa otsaanne täydellisen peniksen mitat,niin loppuu tämä paskanjauhanta,säästyy noloilta ja hankalista tilanteista naiset että miehet.

Onko täällä kenelläkään vastaavanlaisia kokemuksia: Edellisellä poikaystävälläni oli niin paksu, että se ei mahtunut kunnolla sisään. Asetuin päälle, jotta sisäänmeno olisi helpompaa. Istuin koko painollani ja emättimeni suuaukko repesi välilihan puolelta. Sattui niin paljon ettei voitu jatkaa. Lopetin suhteen koska emme voineet harrastaa seksiä ollenkaan. Aian kun olen nykyisen miesystäväni kanssa yhdynnässä, haava aukeaa uudestaan repeämiskohdasta.

Olen asiasta kertonut miehelleni ja häntä ja minuakin vaivaa koska haava muistuttaa erityisesti häntä siitä että sisälläni on ollut jotain todella valtavaa. Itselläni kyseinen elin on kyllä aika iso, sellaista henrisaari-mattinykästasoa.

Voin kertoa, että pari kertaa poikamiesvuosina tulivat fysiikan rajat vastaan, kun nainen tunsi kipua tai uskoi muuten ettei se mahdu. Samoin kortsut repesivät kerran pari, mikä johtui ehkä huonosta tekniikasta. En ole koskaan ollut kenenkään oikeasti hennon, esim. Joskus ongelmia ,

Details