Hyvä suihinotto suomipillu

Hampaat eivät todellakaan käyneet lähelläkään sitä miehen herkintä osaa. Hän hyväili käsin, kalu suussa, kieli pehmeästi jatkuvasti liikkuen, ei painanut turhan kovaan koskaan. Se vain jatkuvasti kiihoitti enemmän ja enemmän, kieli ja huulet muodostivat yhden kostean ja ihanan pehmeän kokonaisuuden, jotka jatkuvasti hyväilivät terskaa. Kunnes tärisin ja räjähdin hänen suuhunsa, räjähdin. En ennen sitä enkä sen jälkeen kirjaimellisesti tärissyt. En ole sen jälkeen maannut sängyllä täydellisen lauenneena, niin että vartaloni kihelmöi vielä pitkään orgasmin jälkeen.

Ei mitään "miehen G-pisteitä", ei mitään anushierontoja, ei mitään tantra-geististä kristallihivelyä tms korkealentoista. Suihinotto on parhaita asioita mitä nainen voi miehelleen tehdä.

Se voi olla kieltämättä yksipuolista, mutta senkin ansiosta sitä arvostaa vain enemmän. Se antaa parhaimmillaan aivan tajutonta nautintoa ja samalla se on äärimmäisen intiimiä, kahden ihmisen välillä tapahtuvaa Hyvää. Toivottavasti mulkkukka-seksin salat tulevat kaikille aikuisille suomalaisille tutuiksi. No jopas on tullut kommenttia! Muutama mieskin avautunut, hyvä hyvä. Olen sen verran nössykkä, etten uskalla tulla lueskelemaan näitä kovinkaan usein. Tuskanhiki virtaa ja silmissä sumenee, kun pelkään, että pieksette minut hengiltä täällä.

Eihän sitä kukaan voi tietää, mitä toisen päässä liikkuu. Tykkääkse jos mä teen näin? Mitä mä sit tekisin? Sano kumppanille ennen toimitusta, että kertoo, mistä tykkää ja mistä ei.

Ja ne pornoleffojen jutut kannattaa jättää omaan arvoonsa. Siitäkin kannattaa sanoa ennen. Mutta ei muuta kuin opettelemaan ja oppimaan. Ainakin minulle se kumppanin nautinto on aivan yhtä tärkeä kuin oma nautinto. Sääli vain kun siippani ei halua suuseksiä kumminkaan päin. Mutta ainahan voi muistella, miltä se tuntui sikkoin nuorena. Näin vanhemmiten tuo muisti vain alkaa heiketä Te naiset jotka pelkäätte yökkäävänne kesken pyhän toimituksen- kai teillä on hampaat suussa? Hyvä yhdistelmä naisen kannalta on pieni penis ja suuri suu.

Miehen kannalta oleellisa on tylsät hampaat. Jos siis mies ei hammaslääkäri ihailee naisen hampaita voi syynä olla suihinottosoveltuvuuden mittaus. Mileni teki vain johdatella ukkoni makkariin. Niin teinkin käskin hänen riisua pait ei alus pöksyjä. Riisuin myös itseltä vaatteet. Painoi ukkoni vuoteelle pyyhkeen päälle. Aloin nuolla imeskellä hartian seutua. Varkain hivvuttauduin alemmeksi nuolin hänen nisukoita. Hän otti minut halaukseen. Tein uuden lemmarin kaulaan. Painoin uudestaan hänet vuodetta vasten.

Otin häneltä alus housut pois. Siinä jökötti himoisevan herkullisen pehmeän makuinen patukka. Nousin jälleen ylös imeksin suukottelin imin hänen nisiä.

Tunsin poskea vasten kyrvän. Maskuttelin palleja oikein nautinnolla. Lutkutin niitä kuin jotain jäätelötuutin palloa. Otin sen käteen ja aloin hilata sitä nousin taas ylös ja suukottelin koko kropan alas asti.

Näljäsin taas kalun ala osaa. Seuraavaksi otin sormen päähän sylkeä hipaisin sitä terskan päähän. Ja tein ainakin neljästi näin. Mehukas patukka siesoi vieläkin kiihkeämmin. Otin patukan varresta hellästi kiinni ja otin taas pallit vuorotellen kitaani. Kun olin pallit syleillyt. Aloin syleilemään terskan päätä. Terskan pää ei ollut vielä ulkona joten aloin työskennellä sen kimpussa.

Painoin terskan pään hampaitani vasten hilasin sitä eds takaisin. Otin patukan pään sisään nuolin oikein kunnolla otin pois. Näljäsin oikein reipaasti, hilasin kädellä varovasti ainavain hekuman huopua kohti. En välittänyt vaan jatkoin kiusoiteluani. Pistin uudelleen patukaa kitaani. Mehevän lämpöinen kalu oli välillä sysällä nielussa ja vedin päätäni edes takaisin jokun kerran. Otin pois hengähdin ja jatkoin taas rymikkään.

Otin käden mukaan hilasin samalla kun patukan pää oli sisälläni suussani hellässä huomassa. Patukka alkoi sykkiä yhä kiihkeämmin. Välillä tein kädellä töitä ja katselin patukkaa. Normisti ei tule helposti. So what , Ilmeisesti siinä lauetessa jossain kohtaa on se maaginen raja että paikat menee helkkarin herkiksi?

Mikä se hetki on? Itse saan mieheni tulemaan suihinotolla tosi nopeasti, ja hän kehuu että olen siinä hyvä. En kyllä pidä itseäni minkäänlaisena eksperttinä vaan vedän fiiliksellä. En välttämättä edes ota penistä koko aikaa syvälle, vaan runkkaan miestä samalla kun nuolen ja imen peniksen päätä ja vartta Tykkään ku nainen esileikin aikana nuolee ja imee kalua ja kielellä pelaa. Mut kyllä oikeeseen seksiin parasta on pillu.

Sinne kalu uppoaa oikeesti kunnolla. Naiseni osaa myös supistella pilluaan. Joskus pitää oikeen kieltää kun haluan ensi nautiskella. Parasta on tietyst antaa naiselle orkku ensin. Se tuntuu kalussakin hyvältä.

Sen jälkee pillu on vieläki kireempi eikä mulla enää kauan kestä. Hauska lukea noita poikien juttuja isoista munistaan. Näille palstoille kirjoittelevat, itsekin tuohon joukkoon kuluvana, vain pikkukulliset jotka ei saa oikeaa naista kuin sattumalta.

Itse olen vielä tuon vähävarusteisuuden lisäksi itsekäs ja omahyväinen. Olen kuitenkin hyvä tanssimaan enkä ole kovin kranttu naisten suhteen. Tanssin päätteeksi kouraisen naisen oikeaa tissiä ja vasenta pakaraa, kerron sen vitsin vaimon kanssa messumatkalla olevasta silityslautaa vieressään pitävästä miehestä, joka joutui ruotsinlaivalla yläpetille ja kuiskasi vaimolleen, joka oli toisella yläpetillä että mä laitan tän vehkeen sänkyjen väliin, tuu sitä pitkin tänne kun mun tekee niin mieli.

Neljän hengen hytti kun oli niin alapetiltä kuului pilkallisesti - hah hah ylvästelijä, jos se muka onnistuu tulosuuntaan niin miten luulet eukkosi pääsevän jälkeenpäin takaisin omaan petiinsä.

Seuraavan tanssin aikana nainen on joko lähtenyt tiehensä tai sitten painautuu minua vasten ja tietää, etten ole varustukseni koolla pilattu, kovuus ehkä korvaa puuttuvat tuumat. Pienestä koosta on hyötyä myös suihinotossa. Tai minulta ei oteta suihin vaan kyllä se aina johtaa ihan oikeaan panoon, nyt vain maali on eri paikassa.

Ja tosi harva nainen oikeasti pystyy ottamaan kunnon panoa nieluunsa. Se tosin sitten on todella sitä oikeaa pihkaista panoa. Vaimo tekee sen niin osaavasti. Ja jos huomaa että koitan väkisin "sinnitellä" niin välilihaa, eturauhasta hieromalla tulen takuuvarmasti ja kovaa. Nielee vielä koko lastin aina kaupan tekijäisiksi.

Minulla kestää kauan saada orgasmi jos nainen vaan suullaan hyväilee, mutta kun samalla pitää varresta kiinni ja ns runkkaa samassa tahdissa suun kanssa, tulee kohtuullisen nopeasti.

Details